Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της Grunge και Rock σκηνής σίγησε για πάντα. Ο Κρις Κορνέλ στα 52 του, frontman δύο μεγάλων συγκροτημάτων, των Soundgarden και Audioslave, πέθανε αιφνιδίως πριν λίγες ώρες στο Ντιτρόιτ όπως έγινε γνωστό από το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, που επικαλέστηκε πληροφόρηση από τον εκπρόσωπο του καλλιτέχνη Μπράιαν Μπάμπερι.

Σύμφωνα με τον Μ. Μπάμπερι, ο θάνατος του Κορνέλ ήταν αιφνίδιος και αναμένεται η ιατροδικαστική έρευνα ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια.

Μεγάλο πλήγμα για τη μουσική η απώλεια του Κρις Κορνέλ που προστίθεται στους σπουδαίους της Grunge που δεν βρίσκονται πια κοντά μας, Κερτ Κομπέιν (Nirvana), Λέιν Στάλεϊ (Alice in Chains) και Άντριου Γουντ (Mother Love Bone).

Το σίγουρο είναι ότι τα τραγούδια του θα συνεχίσουν να ακούγονται και να γράφουν τη δική τους ιστορία στο χρόνο.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X