Μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο θρύλος της soul μουσικής, Charles Bradley, άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών. Η ανακοίνωση έγινε από τους συνεργάτες και την οικογένεια του μέσω της επίσημης σελίδας του μουσικού στο Facebook, ζητώντας μάλιστα τα χρήματα που πιθανόν χρησιμοποιούσε ο κόσμος για λουλούδια να τα προσφέρει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Charles Bradley είχε διαγνωστεί με καρκίνο του στομάχου το φθινόπωρο του 2016, υποβλήθηκε σε θεραπείες, φέτος ξεκίνησε περιοδεία αλλά ο καρκίνος επέστρεψε και εξαπλώθηκε και στο συκώτι του με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τον ξεπεράσει και πάλι.

Η ανακοίνωση:


Ο Charles Bradley γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου του 1948 στο Gainesville της Φλόριντα, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια έμενε στη Νέα Υόρκη. Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Daptone Records του είχε φέρει επιτυχία και πολλές σημαντικές συνεργασίες με ονόματα του χώρου, ενώ από πολλούς θεωρούνταν ως ο επόμενος Otis Redding.

Πηγή: Summer Rain Radio

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X