Στις 25 Μάη δεν παραγγέλνουμε ντελίβερι, δνε χρησιμοποιούμε κούριερ γιατί οι ντελιβεράδες, κούριερ και εξωτερικοί απεργούν.
Η Συνέλευση Βάσης Οδηγών Δικύκλων-ΣΒΕΟΔ καλεί σε απεργία με αιτήματα τα μέσα ατομικής προστασίας, εταιρικό μηχανάκι, ενιαία ειδικότητα και βαρέα ανθυγιεινά ένσημα, φαινομενικά βασικά και αυτονόητα πράγματα αλλά καθόλου δεδομένα στο επάγγελμά τους.
Οι εργαζόμενοι οδηγοί δικύκλων εργάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες και έρχονται αντιμέτωποι με εργοδότες που τους εκμεταλλεύονται στο έπακρο και αδιαφορούν για τη σωματική τους ακεραιότητα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά στον δρόμο. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που ντελιβεράδες έχουν χάσει τη ζωή τους εν ώρα εργασίας, χωρίς κανείς να αναλαμβάνει την ευθύνη, με πιο πρόσφατο τον θάνατο 22χρονου διανομέα των Mikel τον Μάρτιο. Εργαζόμενοι θύματα των ανύπαρκτων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, της μεγάλης εντατικοποίησης της δουλειάς και της πολυαπασχόλησης σε δύο και τρία πόστα.

Το πρωί ντελιβεράδες και κούριερ, μέλη της ΣΒΕΟΔ προχώρησαν σε αποκλεισμούς μεγάλων εταιρειών κούριερ όπως η ACS, η Speedex και η Γενική Ταχυδρομική, ενώ στις 11 το πρωί καλούν σε πορεία-μοτοπορεία με αφετηρία το Πεδίον του Άρεως.

Σήμερα ας σκεφτούμε σαν εργάτες κι όχι σαν πελάτες, όπως μας προτρέπει και η ευρηματική αφίσα του Αυτόνομου Σχήματος Φυσικομαθηματικού:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια