Ακούγονται σφυρίχτρες από παντού. Ή οι τροχονόμοι δεν φορούν πλέον στολή ή η νέα εθνική κολύμβησης θα είναι πολύ badass.

Στο Περιστέρι, ιδρύεται ομάδα κωπηλασίας. Στα βήματα της Τζαμάικα στο bobsleigh.

jamaica

Διαψεύδονται τα σενάρια για πρόωρες εκλογές. «Δεν θα χαλάσουμε τα μπάνια του λαού» η απάντηση εκπροσώπου της Αντιπολίτευσης.

Έφοδοι της πολεοδομίας διαπιστώνουν ευρεία απάτη με υπόγεια γκαράζ. Εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα πισίνων. Άρον άρον τις αδειάζουν οι ιδιοκτήτες για να γλιτώσουν τη «λυπητερή». Μέχρι και τα αμάξια τους πέταξαν μέσα για να πείσουν για το αντίθετο.

Την ίδια στιγμή, παράνομα beach bar σε όλη τη Θηβών. Δόμηση μέχρι κι εκεί που σκάει το κύμα.

Εκδίδεται η ενημερωμένη λίστα του Ε.Ο.Τ. με τις παραλίες με Μπλε Σημαία. Στην κορυφή το Ίλιον. Ακολουθούν Περιστέρι και Μενίδι.

blue flag

Ζήτημα Α.Ο.Ζ. θέτουν τα Άνω Λιόσια στον γειτονικό Δήμο Αχαρνών. Μεσολαβητής του ΟΗΕ κολλημένος στην κίνηση, μέσα στο Α10.

Σε ένδειξη αυτοσεβασμού και εχεφροσύνης, η Βουλιαγμένη ανταλλάζει το όνομά της με όποιο δυτικό προάστιο το επιθυμεί.

Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου προχωρούν αγανακτισμένες φοιτήτριες που μόλις είχαν βγει από το κομμωτήριο. Δεν υποχωρούν μέχρι η κυβέρνηση να υποσχεθεί χρηματικές αποζημιώσεις ή έστω καρό γαλότσες. Σε παράλληλη εκδήλωση αλληλεγγύης, οι Κλαρινογαμπροί Αττικής χύνουν τα τζελ τους έξω από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Τεχνοβιολογικό υβρίδιο στη ρίζα της κίνησης, λένε οι επιστήμονες. Οι αυτοκινητόσποροι φυτρώνουν με τις πρώτες στάλες βροχής. Η θεωρία που ήθελε να οφείλεται σε ραδιοφωνικούς παραγωγούς καταρρίπτεται. («Μην πάτε πουθενά!»)

kinisi vroxi

Πρώην μεγάλο παιχνιδάδικο, γνωστό για τις αμφιλεγόμενες διαφημίσεις του, σε διαπραγματεύσεις με τον Ντέιβντ Χάσελχοφ για την επόμενη εποχιακή του διαφήμιση. Την ίδια στιγμή η Πάμελα Άντερσον κάνει unfriend την Κατερίνα Στανίση…

mich buchannan

Σε προστατευμένο υδροβιότοπο ανακηρύσσεται το Μενίδι. Η διαχείριση του περνά άμεσα στη διοίκηση του Περιβαλλοντικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης».

Λαμπρή μέρα για τη ναυτοσύνη της Νίκαιας. Επέκταση με νέο προβλήτα στην περιοχή εισηγείται η κινεζική Cosco.

Παγκόσμια καινοτομία στην ναυπηγική. Με ελληνικά φρεάτια η νέα γενιά υποβρυχίων για Η.Π.Α. και συμμάχους. Τεχνολογίας stealth βασισμένη σε διάβαση πεζών.

Αλλαγή διοίκησης στις φυλακές Κορυδαλλού. Δρ. Νο, Κάπτεν Ίγκλο και κύριος Καβούρης στους επικρατέστερους.

mr krabs

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια