Θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι φωτογραφίες τραβηγμένες από την καλύτερη επαγγελματική κάμερα. Ζωντανά πορτρέτα ανθρώπων που ο φακός τους έπιασε σε μια προσωπική, δικιά τους, στιγμή.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι τίποτε άλλο από πίνακες. Πορτρέτα ζωγραφισμένα από τον Κορεάτη ζωγράφο Kang-hoon Kang, που ήθελε να δείξει ότι η ζωγραφική μπορεί να φτάσει σε σημείο ακόμα και  να ανταγωνιστεί την καλύτερη τεχνολογία.

altehn1

Ο κορεάτης ζωγράφος που ΄χει βραβευτεί αρκετές φορές, δεν αρκέστηκε σε φλατ και κλασικούς πίνακες πορτραίτα αλλά έδωσε βάθος, φως και ένταση στους πίνακες τους, κάνοντάς τους απολύτως ρεαλιστικούς.

altehn2

Φυσικά εκτός από την ιδιαίτερη τεχνική του ο Κορεάτης ζωγράφος θέλησε να δώσει στον κάθε πίνακα έναν χαρακτήρα, έτσι ώστε το ερώτημα «Ποιος είμαι» να αναδύεται από τους πίνακές του.

altehn3

altehn4

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X