Μια ιστορία που μπορεί να διαδραματίζεται σε κάθε σπίτι, αλλά σοκάρει με την ωμότητά της, βρίσκεται στο επίκεντρο την νέας καμπάνιας «Παίρνουμε θέση» της actionaid.

Η ευαισθησία και το άγγιγμα συμπαράστασης της νεαρής γυναίκας που φροντίζει μια ηλικιωμένη, απαντάται με τον βίαιο εξευτελισμό από έναν άνδρα (του γιού;) που επιστρέφει στο σπίτι της με ψώνια.

Στο άκουσμα της σκηνής, η ηλικιωμένη γυναίκα σέρνεται από το αναπηρικό της καροτσάκι, για να ξεσπάσει σε ένα κλάμα στην όψη της σκηνής, κατηγορία στον άντρα, στηρίζοντας τη στοργική της θεραπενίδα.

Τα λόγια είναι λίγα, μπροστά στο αποστομωτικό φιλμάκι μικρού μήκους.

Πρωταγωνιστούν οι: Τάσος Νούσιας, Τιτίκα Σαριγκούλη και Stefania Sholla.
Σκηνοθετεί ο Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X