Το διήμερο 22 Ιουλίου – 23 Ιουλίου τα παιδιά από την Μπίλια μας προσκαλούν σε κάτι ξεχωριστό. Όπως λένε:

Θα πιούμε καφεδάκια, θα πιούμε μπύρες και ρακές (σε ασυναγώνιστες τιμές), θα κάνουμε παρέα και θα Πουλήσουμε, Αγοράσουμε, Ανταλλάξουμε, Χαρίσουμε ό,τι περνάει από το μυαλό μας!

Χειροποίητες δημιουργίες αλλά και second hand αντικείμενα θα είναι όλα εκεί! Από τα κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ και διακοσμητικά που μπορεί να φτιάχνει κάποιος, μέχρι πραγματάκια που μπορεί να στέκουν αχρησιμοποίητα στο σπίτι και να μας χαιρετούν από τα ράφια και τις κούτες.

Όλοι είναι καλοδεχούμενοι και ευπρόσδεκτοι να φέρουν πάγκους, τραπεζάκια ή κάτι σχετικό για να στήσουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους. (δηλώστε το βέβαια με ινμποξ κάποιες μέρες νωρίτερα για να οργανώσουμε το χώρο).

Και κυρίως πείτε το και φέρτε τους φίλους σας.

Σας περιμένουμε όλους στην Μπίλια στα Εξάρχεια, την Παρασκευή 22 Ιουλίου και το Σάββατο 23 Ιουλίου από τις 17.00 το απόγευμα μέχρι τις 22.00 το βράδυ!

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια