Μπορεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καταποντίζονται και να βλέπουν την ανταπόκριση του κόσμου να μειώνεται δραματικά, αλλά υπάρχει μια πολιτική δύναμη που ακόμα εμπνέει και ο κόσμος που ανταποκρίνεται μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Ο λόγος για την αγαπημένη μας σελίδα στο ελληνικό facebook που ξεπέρασε, μετά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ σε likes στο Facebook. Πρώτη  δύναμη στις καρδιές μας, πρώτη δύναμη και στο Facebook το Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο.

Οι ίδιοι πανηγύρισαν την νίκη τους γράφοντας:  ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ. Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

 

Εμείς θα πούμε και λίγα λέτε. ΠΑΣΟΚ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X