Αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη αγνώστων να θάψουν ζωντανό ένα σκύλο στην περιοχή της Παλλήνης, τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει φιλοζωικό σωματείο της περιοχής, ο δράστης ή οι δράστες, έθαψαν ζωντανό το άτυχο ζώο αφήνοντας μόνο το κεφάλι του να προεξέχει, ενώ είχαν τοποθετήσει μεγάλες πέτρες έτσι ώστε να είναι καλά σφηνωμένο για να μη διαφύγει. Η βάρβαρη αυτή πράξη θα είχε ως στόχο το τετράποδο να βρει έναν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Όπως έγινε γνωστό από το σωματείο Stray Gerakas – Justice For Animals, άμεσα στην περιοχή έσπευσαν για να βοηθήσουν εθελοντές αλλά και ασθενοφόρο του Δήμου, για να μεταφερθεί το ζώο στο νοσοκομείο.

Το άτυχο πλάσμα μετά την περιπέτεια του αναζητά μια νέα οικογένεια για να του προφέρει αγάπη (Πληροφορίες στο 6971703944).

Σας υπενθυμίζουμε ότι η κακοποίηση, ο βασανισμός, η κακή και βάναυση μεταχείριση, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος ζώου είναι πράξεις άδικες, που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση και χρηματική ποινή (30.000 ευρώ), σύμφωνα με το Ν. 1197 / 1981, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4039/ 2012 και ισχύει σήμερα.


Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X