Μετά από πρωτοβουλία της ΠΑΕ, οι παίκτες του Πανιωνίου και του Ατρόμητου έκαναν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο μαζί με παιδιά προσφύγων.

Μάλιστα, στην παρουσίαση των δύο ομάδων υπήρχε μπροστά τους ένα πανό που έγραφε: “Ο πρόσφυγας αγκαλιάζει τους πρόσφυγες”, ενώ εντυπωσιακή ήταν και η εικόνα στην Θύρα 3.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πάνθηρες είχαν αναρτήσει ένα μεγάλο πανό που έλεγε: “Ο Πανιώνιος σημαίνει προσφυγιά”, ενώ είχαν σχεδιάσει και μία εντυπωσιακή χορογραφία, κρατώντας ένα μεγάλο μπλέ πανό και πάνω του υπήρχαν καράβια με κόκκινες και μπλε σημαίες, αναφερόμενοι φυσικά στο θέμα της Προσφυγιάς!

Στη συνέχεια, τα προσφυγόπουλα οδηγήθηκαν στην θύρα 2 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης -μέσω χειροκροτημάτων από την εξέδρα- από όπου και είδαν την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

 

Πηγή.

 

Διάβασε ακόμη:

Αν θες ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Πανιώνιος πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X