Μήνυμα από την Τουρκία: Ελλάδα αντιστάσου! Με ένα συγκινητικό βίντεο συμπαράστασης προς τους Έλληνες, νεαροί Τούρκοι εκφράζουν την αλληλεγγύη τους, αλλά και την οργή τους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από νεοναζί.

Υπό τους ήχους του “Μοιρολογιού” του Zulfi Livaneli με τη φωνή της Μαρίας Φαραντούρη, οι τούρκοι αδερφοί μας δίνουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης, ζητώντας ένα πράγμα, που έμαθαν και οι ίδιοι πολύ καλά λίγους μήνες νωρίτερα σε όλες τις πλατείες της χώρας: αντίσταση.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια