Πανό ενάντια στις εξορύξεις πετρελαίου που δρομολογούνται στην Ήπειρο και απειλούν το περιβάλλον κρέμασαν στον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Ατρόμητο, οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννενα. Οι Antinazi PAS Giannina est.2006 δημοσιοποίησαν τη δράση αργότερα στη σελίδα τους, όπου σημείωναν μεταξύ άλλων: “Έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν κόσμο ομορφότερο”.

Ολόκληρο το σχόλιό τους

Επειδή δε ψηνόμαστε να γίνουμε σεΐχηδες. Επειδή δεν ονειρευόμαστε πετροδόλαρα. Επειδή να κολυμπάς στις πηγές του Βοϊδομάτη είναι καλύτερο από το να τσαλαβουτάς σε πετρελαιοπηγές. Επειδή θέλουμε να αναπνέουμε καθαρό αέρα κάτω από το δροσερό πλατάνι πίνοντας τσιπουρα στο χωριό. Επειδή έχουμε υποχρέωση να παραδόσουμε στις επόμενες γενιές έναν κόσμο ομορφότερο. Επειδή τα επειδή είναι αμέτρητα………

ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΊΟΥ.

antinazi pas giannina.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια