Τις πολιτικές τους θέσεις εξέφρασαν για άλλη μια φορά οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, με αποδέκτες (και) τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου, γνωστούς για τις ακροδεξιές και ναζιστικές τους απόψεις.

Με ένα μεγάλο πανο και μήνυμα στα αγγλικά «Αγαπώ την ΑΕΚ, μισώ τον ρατσισμό», με υπογραφή «Original Anti-nazi», οι «κιτρινόμαυροι» διατράνωσαν ανθρωπιστικό, όσο και οπαδικό μήνυμα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ!

Σε άλλο πανό, σε διαφορετικό σημείο στο ΟΑΚΑ, υπήρχε μήνυμα στον εμφύλιο στην Ουκρανία και τη δράση του αντιφασιστικού μετώπου στην Οδησσό και στο Ντονμπάς.

Από νωρίς την Πέμπτη, η Original είχε γράψει στην επίσημη σελίδα της στο facebook σχετικά με την κόντρα με τους οπαδούς της ουκρανικής αντιπάλου της.

Πηγή: Gazzetta.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια