Μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό, που ειδικά τώρα αποκτά πολλαπλάσιο νόημα, έστειλαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι παίκτες των δύο ομάδων βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο με παιδάκια όλων των εθνικοτήτων, σε μια συμβολική κίνηση που δεν συνηθίζεται και τόσο στα ελληνικά γήπεδα, τουλάχιστον από την πλευρά των ομάδων, καθότι οι οπαδοί συχνά έχουν πάρει πρωτοβουλίες ενάντια του φασισμού και υποστήριξης των προσφύγων.

paorats

paorats2

paorats3

paorats5

paorats6

paorats7

paorats8

paorats9

paorats11

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια