«No news, good news», λένε στο χωριό μου και αν σκεφτούμε πως το μόνο θέμα για το οποίο διαφωνούν το τελευταίο διάστημα στη συγκυβέρνηση είναι ο τρόπος που θα γίνει η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, τότε εύκολα συμπεραίνουμε πως τα υπόλοιπα θέματά μας, τα έχουμε λυμένα.

Αν δεν το μάθατε, η ΝΔ αποφάσισε να βγάλει από τη «ναφθαλίνη» τα άρματα και τα αεροσκάφη μας, «για να καμαρώσει ο ελληνικός λαός», όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, το αξιόμαχο του στρατεύματός μας.

Και αξίζει να αναφέρουμε πως δεν μιλάμε για μία «τυχαία» παρέλαση, αλλά για μία τηλεοπτική υπερπαραγωγή. Άλλωστε, κόσμος στους δρόμους να δει την παρέλαση δύσκολα θα υπάρχει. Για λόγους ασφαλείας οι δρόμοι θα είναι κλειστοί, όπως σοφά έχουν αποφασίσει οι κυβερνώντες τα τελευταία χρόνια.

Έτσι θα γίνει και φέτος, απλά η παρέλαση θα μας στοιχίσει κατιτίς παραπάνω…

Έστω και με βαριά καρδιά (ως γνήσιος σοσιαλιστής), στη συγκεκριμένη ενδοκυβερνητική «κόντρα» ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, θα στηρίξω την πλειοψηφία.

Ωστόσο, θα ήθελα να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις – προτάσεις, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για να έχουμε τελικά ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλει αρετή και τόλμη η παρέλαση και νομίζω πως η απόφαση Αβραμόπουλου αποτελεί ημίμετρο…

Δεν μπορεί την ώρα που ο Φαήλος και άλλοι σύντροφοι δίνουν τον τίμιο αγώνα για τις ψήφους των νοσταλγών του Μεταξά και του Παπαδόπουλου να μην κάνουμε τολμηρές επιλογές.

Πέρα από τις προτάσεις που έχουν ήδη κάνει ο Χάρρυ Κλυνν και ο Φοίβος Δεληβοριάς, τις οποίες και παραθέτω, νομίζω πως μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλες καινοτομίες, που θα… απογειώσουν το όλο θέαμα της παρελάσεως και θα συγκινήσουν εκατομμύρια ψηφοφόρους που θα μπορούσαν κάλλιστα να βρουν θαλπωρή στην αγκαλιά της «Νέας Ελλάδας».

Ωστόσο, έφτασε η ώρα να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να ζήσουμε το απόλυτο μιλιταριστικό υπερθέαμα.

Γιατί να βγάλουμε μόνο άρματα και αεροσκάφη; Τόσα έχει περάσει ο δύσμοιρος ελληνικός λαός. Δώστε του λόγους να καμαρώσει. Δώστε του ελπίδα. Βγάλτε επιτέλους στις παρελάσεις τα «μυστικά όπλα» των αρχαίων Ελλήνων.

Βγάλτε τάγματα με υγρό πυρ και για το απόλυτο «ταρατατζούμ», η ελληνική πολιτεία οφείλει να δώσει στο λαό την ευκαιρία να καμαρώσει τα όπλα της ομάδας Έψιλον!

Πού βρίσκονται τα κοσμοσκάφη του ξανθού γένους;

Για πόσο καιρό ακόμα θα κρύβουμε
 ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟΝ;

Το Μπέβατρον, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και «η κεφαλή της Μεδούσης», είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη του πλάσματος της ύλης και έχει φωτοδέσμη πλάσματος. Αυτό σημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απ’ το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδή ακτινοβολία.

Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιο-σιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία : «Τζέημς Μποντ πράκτωρ 007: Επιχείρηση ‘Χρυσά Μάτια'(James Bond, Goldeneye)».

Γιατί να μην το καμαρώσουμε και στην παρέλαση;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

[fbcomments width="100%" count="off" num="5"]