«Δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς, που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς». Με τους στίχους του Νίκου Γκάτσου από το τραγούδι  Μάνα μου Ελλάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάκρης έδωσε γι’ άλλη μια φορά το δικό του στίγμα στο Καρναβάλι της Μακρακώμης Φθιώτιδος, θίγοντας το θέμα της μεταναστεύσης των νέων στις μέρες μας. «Οι εποχές αλλάζουν. Το πρόβλημα παραμένει ίδιο. Τι φταίει;» αναρωτιούνται, δίνοντας τροφή για σκέψη.

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάκρης σε παλαιότερο Καρναβάλι της Μακρακώμης Φθιώτιδας, εκείνη τη φορά για την προσφυγική κρίση:

Μια απίστευτη παρέμβαση για τους πρόσφυγες στο Καρναβάλι της Μακρακώμης

 

Μπορείτε να βρέιτε περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή: xwrionmakri.wordpress.com

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια