Επιπλέον 10 ημέρες πρόκειται να κρατηθεί η 16χρονη Αχέντ Ταμίμι, μετά τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου.
Συλληφθέντες είναι από σήμερα και οι δύο γονείς της, καθώς ο πατέρας της Μπασέμ συνελήφθη ενόσω παρευρισκόταν στο δικαστήριο και η μητέρα της Ναριμάν είχε συλληφθεί χτες επειδή ακολούθησε την κόρη της, καθότι ανήλικη.

Χθες το βράδυ, Ισραηλινοί στρατιώτες συνέλαβαν επίσης και την 21χρονη Νουρ Ταμίμι, ξαδέλφη της Αχέντ, εισβάλλοντας στο σπίτι της.Το Ισραήλ προσπαθεί να καταστείλει την οικογένεια Ταμίμι για το ρόλο της στην οργάνωση της μη βίαιης αντίστασης στην κλοπή της γης τους από το Ισραήλ.

Διάβασε αν θέλεις ακόμη:

#FreeAhedTamimi: Ο ισραηλινός στρατός συλλαμβάνει 16χρονη Παλαιστίνια ακτιβίστρια

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια