Παρουσίαση Βιβλίου στο Σπίτι της «Μεσοποταμίας»:

«Δεκέμβρης 2008. Ανάλυση και ερμηνεία –Οι αιτιώδεις μηχανισμοί πίσω από τα συγκρουσιακά γεγονότα»

Η Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου «Μεσοποταμία» διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Παπανικολόπουλου: «Δεκέμβρης 2008 Ανάλυση και ερμηνεία – Οι αιτιώδεις μηχανισμοί πίσω από τα συγκρουσιακά γεγονότα», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 8μ.μ., στο Σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Ομιλητές:
Δημήτρης Παπανικολόπουλος (συγγραφέας του βιβλίου)
Χάρης Μαλαμίδης (πολιτικός επιστήμονας, πανεπιστήμιο Φλωρεντίας)

Το event στο facebook

afisa-papanikolopoulos

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X