Η Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία παρουσιάζει το βιβλίο «Το ποδόσφαιρο στη σκιά και στο φως», του Ουρουγουανού συγγραφέα Εντουάρντο Γκαλεάνο, με αφορμή την πρόσφατη ελληνική έκδοσή του, ένα χρόνο μετά το θάνατό του και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ., στον κήπο της “Μεσοποταμίας”, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Ντιάνα Μπόμπολου, Μεταφράστρια
Δημήτρης Θεοφάνης (Λώρης), Παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής
Αριστείδης Καμάρας, Δικηγόρος, Παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής
Χρήστος Χαραλαμπόπουλος, δημοσιογράφος
Διονύσης Ελευθεράτος, δημοσιογράφος

Συντονίζει ο Nίκος Πρατσίνης, Μεταφραστής-Διερμηνέας
Τη συζήτηση θα ακολουθήσει μουσική συναυλία σε latin-jazz ρυθμούς με τους soul out trio.

galeanoparousiasi

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X