Το συνεργατικό βιβλιοπωλείο Ακυβέρνητες Πολιτείες παρουσιάζει το βιβλίο του Αλέκου Λούντζη με τίτλο «Προπαγάνδα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη.

Η παρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, 19.00 στον χώρο του βιβλιοπωλείου, Αλεξάνδρου Σβώλου 28.

Ομιλητές:
Θοδωρής Ρακόπουλος, ποιητής, κοινωνικός ανθρωπολόγος
Αλέκος Λούντζης, ποιητής, κοινωνικός ανθρωπολόγος

Το event στο facebook


Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το κακό
Να ξέρουμε για τι μιλάμε και σε ποιον να το αποδώσουμε

Δυστυχώς, ούτε αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη

Πεζά, λιγότερο πεζά, εν τέλει κάποια γράμματα για κάποια πράγματα, με κάποια τάξη ερριμμένα, ώστε να σχηματίζουν τη σκιά μιας οικείας προπαγάνδας.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια