Compañera, Ζωή: Με αυτή τη χαρακτηριστική προσφώνηση ξεκινά η επιστολή του Φιντέλ Κάστρο προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το πανευρωπαϊκό ρεκόρ συνέντευξης Τύπου, που έκανε η Πρόεδρος της Βουλής την Δευτέρα.

Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε το μεσημέρι και τελείωσε το βράδυ, γεγονός που συγκίνησε και ενθουσίασε τον Φιντέλ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να μετατρέψει σε μαραθώνιο τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε την σύμπραξή της με την Λαϊκή Ενότητα στις προσεχείς εκλογές. Σχεδόν έξι ώρες μιλούσε η κα. Κωνσταντοπούλου και ο Φιντέλ κατάλαβε πως αυτή είναι το… πουλέν του!

Στην επιστολή που της έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, αφού την συγχαίρει για τις επιδόσεις της, την καλεί και στην Κούβα, προκειμένου να της κάνει κάποια ειδικά σεμινάρια. Παράλληλα, μαζί με την επιστολή απέστειλε και μερικά DVD με τις καλύτερες 12ωρες ομιλίες του, αλλά και ορισμένα από τα πιο σημαντικά γκολ του Μαραντόνα.

fidel

Από το περιβάλλον της Ζωής Κωνσταντοπούλου μαθαίνουμε πως ασφαλώς υπάρχει ικανοποίηση και συγκίνηση για την κίνηση αυτή από τη μεριά του Κουβανού επαναστάτη, ωστόσο, υπάρχει και ένα «μούδιασμα», καθώς ο Φιντέλ θεωρείται από πολλούς ολίγον γκαντέμης. Ή αν προτιμάτε… κατσίκι!

Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η συγχαρητήρια επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα, η οποία δεν αποδείχθηκε και πολύ γουρλίδικη, καθώς λίγες ώρες μετά ο Companero Αλέξης έγινε Ιωάννης Μελισσανίδης.

Γι` αυτό και από το επιτελείο της Ζωής δεν… ξανοίγονται. Κρατούν μικρό καλάθι, αλλά σημειώνουν πως η Πρόεδρος της Βουλής κάνει καθημερινά προπόνηση με στόχο, γιατί όχι, κάποια στιγμή να ξεπεράσει τον κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ ομιλίας, Φιντέλ Κάστρο.

«ΠΑ.Ρ.ΑΜ.Ι.Λ.Α.» το όνομα του νέου κόμματος

Δυστυχώς, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν πρόλαβε (άνθρωπος είναι) στην εξάωρη συνέντευξη Τύπου να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που… καίνε τους Έλληνες πολίτες, όπως για παράδειγμα το γιατί θα συμπράξει ως ανεξάρτητη με την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

zoi-konstantopoulou

Η «Σαλαμάνδρα» φρόντισε για εσάς και έχει τις απαντήσεις. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προτίθεται να δημιουργήσει έναν δικό της πολιτικό φορέα και ασφαλώς δεν θέλησε να το κάνει βεβιασμένα επειδή ο Τσίπρας φαγώθηκε να κάνει εκλογές.

Σύμφωνα με ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες, όμως, η κα. Κωνσταντοπούλου είναι πανέτοιμη για το μεγάλο βήμα και αμέσως μετά τις εκλογές θα παρουσιάσει το «ΠΑ.Ρ.ΑΜ.Ι.Λ.Α», το νέο της κόμμα, που τα αρχικά του σημαίνουν «Πανελλήνια Ριζοσπαστική ΑντιΜνημονιακή Ιερή Λαϊκή Αριστερά».

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια