Προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, η Φωτεινή Πιπιλή μάλλον… μπερδεύτηκε.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και σχολιάζοντας τα όσα είπε στα αγγλικά ο κ. Μητσοτάκης στο 9ο Οικονομικό Συνέδριο της Λευκωσίας, σχετικά με το δώρο των Χριστουγέννων η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία πρόσφατα πήρε το πράσινο φως από τον πρόεδρο της ΝΔ για την υποψηφιότητά της στις βουλευτικές εκλογές, προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα όσα είπε ο γαλάζιος πρόεδρος, λέγοντας πως τα αγγλικά μεταφράζονται ποικιλοτρόπως.

Κάπου της ξέφυγε πως… ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να είναι άχρηστος σε όλα αλλά τουλάχιστον ξέρει αγγλικά (!)

«Όταν μιλάμε για τα αγγλικά, ας αφήσουμε τους ανθρώπους που γνωρίζουν και πολύ καλά αγγλικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν μη τι άλλο, μπορεί να είναι άχρηστος σε όλα τα άλλα, ήξερε πολύ καλά τη λέξη που χρησιμοποιούσε», είπε χαρακτηριστικά.

*Αλιευμένο από το Documento.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια