Πώς θα σου φαινόταν αν σου ζητούσαν να δουλέψεις “τσάμπα”; Να προσφέρεις δωρεάν το προϊόν σου, ως δείγμα; Ακόμα κι αν αυτό είναι ένας καφές.

Η διαφημιστική εταιρεία Zulu Alpha Kilo, θέλοντας να δείξει πως η δουλειά αξίζει να πληρώνεται, έφτιαξε ένα βίντεο 2,5 λεπτών όπου ένας ηθοποιός ζητάει από διάφορους επαγγελματίες να δουλέψουν γι’ αυτόν και αν του αρέσει η δουλειά τους θα τους πληρώσει.

Από μια μηχανικό μέχρι έναν φούρναρη, οι αντιδράσεις των “θυμάτων” περνούν ακριβώς το μήνυμα της εταιρείας, σε ένα βίντεο με το οποίο αρκετοί σίγουρα θα ταυτιστούμε.

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια