Κυριακή μεσημέρι. Λίγα μέτρα πιο πέρα από τη συγκέντρωση για το Eurogroup και μακριά από το μονοπώλιο του καρναβαλιού σε Πάτρα, Ρέθυμνο και Ξάνθη, περάσαμε εξίσου υπέροχα και στο Μεταξουργείο. Οι Αθηναίοι, πετώντας κομφετί από τα μπαλκόνια και γεμίζοντας χρώμα τα πιο γκρίζα στενά της πόλης- ξέρεις εκείνα που ψιλοφοβάσαι να περπατήσεις μόνος μετά τις 12- έδωσαν μία άλλη ανάσα στην καλοπέραση. Με ένα ποτήρι στο χέρι, λίγη μπογιά στο πρόσωπο και αρκετή φαντασία στο χορό και την ενδυμασία, απέδειξαν πως ο Κεραμεικός πέρα από σημείο αναφοράς για την πομπή στο θεό Διόνυσο πριν πολλά χρόνια, εξακολουθεί να είναι σημείο αναφοράς για το πιο πολύχρωμο ξέσπαμα- ξέρεις αυτό του να χορεύεις ελεύθερα με κορδέλες στο χέρι, χωρίς να φοβάσαι να παρεξηγηθείς.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

18 (1)

18 (2)

19

20

21

22

23

 

Φωτογραφίες: Κίμωνας Αλέξης Κοκκινάρης

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια