Στις 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Beton7 μια μοναδική βραδιά πολιτικής ποίησης, video και performance από τους καλλιτέχνες Sean Bonney, Lucy Beynon, Lisa Jeschke, και William Rowe.

Ο Sean Bonney είναι ο κορυφαίος πολιτικός ποιητής από το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα διαβάσει από το νέο του βιβλίο, “Selected Poems”, που έχει εκδοθεί από το Enitharmon Press.

H Lucy Beynon και η Lisa Jeschke θα επιτελέσουν ένα νέο είδος ποιητικού θεάτρου που έχει συγκλονίσει τον κόσμο της ποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα παρουσιάσουν το δεκάλεπτο βίντεο “Ladies of the night”, και στη συνέχεια θα διαβάσουν από το νέο τους έργο.

Ο William Rowe, ποιητής και ακτιβιστής από το Λονδίνο, θα παρουσιάσει τη μετάφραση του “Corpses”, από τον Néstor Perlongher, μια καταγγελία για την εξαφάνιση των πολιτικών αγωνιστών από τη φασιστική δικτατορία της Αργεντινής.

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015, 20.30 – 22.30
Καλλιτέχνες: Sean Bonney, Lucy Beynon, Lisa Jeschke, William Rowe

Beton7

Πύδνας 7, Βοτανικός-Αθήνα 1855 (σταθμός μετρό Κεραμεικός)
τηλ.: + 30 210 7512625
www.beton7.com – info@beton7.com

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X