Πορεία ενάντια στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, την οποία έχει εξαγγείλει η νέα κυβέρνηση, πραγματοποιούν φοιτητικοί σύλλογοι και οργανώσεις την Τρίτη το απόγευμα στις 18.00. Είναι η ημέρα που πρόκειται να κατατεθεί το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή. “Δε θα ποινικοποιηθούν οι αγώνες των φοιτητών, το Πανεπιστήμιο είναι ο κοινωνικός μας χώρος και αρνούμαστε να μην έχουμε λόγο για αυτό”, διαμηνύουν στο κάλεσμά τους οι φοιτητές.

Αναλυτικά στο κάλεσμα αναφέρουν:

Κάτω τα χέρια από το άσυλο! Την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου βρισκόμαστε έξω από τη Βουλή! Δε θα ποινικοποιηθούν οι αγώνες των φοιτητών, το Πανεπιστήμιο είναι ο κοινωνικός μας χώρος και αρνούμαστε να μην έχουμε λόγο για αυτό!

Αντιτασσόμαστε στην αντιλαϊκή, σκληρά νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης! Θα μας βρείτε απέναντί σας!

To event στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια