Στις 23 Δεκέμβρη τα ξημερώματα, ο διανομέας Μοχάμετ δέχτηκε επίθεση από το πρώην αφεντικό του, Χρήστο Σαλμά, που έκανε ψεύτικη παραγγελία για να του στήσει ενέδρα και να τον χτυπήζει μαζί με ακόμα έναν “φουσκωτό” θρασύδειλο.

Η αιτία της ενέδρας και του ξυλοδαρμού είναι οι διεκδικήσεις του Μοχάμετ από τον πρώην εργοδότη του.

Την Παρασκευή έχει πορεία για τον Μοχάμετ στο Περιστέρι. Το Σωματείο Βάσης Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλου (ΣΒΕΟΔ) καλεί σε πορεία στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Δηµοκρατίας (στάση µετρό Περιστέρι).

Το κάλεσμα του ΣΒΕΟΔ

Στις 23 Δεκέμβρη τα ξημερώματα, ο συνάδελφος Μοχάμετ κατα την διάρκεια παραπλανητικής παραγγελίας, δέχτηκε επίθεση από τον πρώην εργοδότη του Χρήστο Σαλμά (ιδιοκτήτη και του ψητοπωλείου « το σουβλάκι της Ιφικράτους» στο Χαλάνδρι) και από ακόμα έναν «φουσκωτό» θρασύδειλο. Η αιτία της ενέδρας και του ξυλοδαρμού είναι οι διεκδικήσεις του συναδέλφου Μοχάμετ από τον πρώην εργοδότη του.

Την Παρασκευή 11/1/2019 το σωματείο πραγματοποίησε παρέμβαση στο Περιστέρι και μοίρασε κείμενο που γνωστοποιεί το γεγονότος.

Ολόκληρο το κείμενο εδώ

Την Παρασκευή 18/1/2019 το σωματείο προκηρύσσει στάση εργασίας από τις 18.00 και με ώρα λήξης τις 22:00 και καλεί σε πορεία στο Περιστέρι στις 19:00. Τόπος συγκέντρωσης, Πλατεία Δηµοκρατίας (στάση µετρό Περιστέρι).

Προσυγκέντρωση στις 18:00 στα γραφεία του σωματείου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X