Τί υποστηρίζει η πλευρά της οικογένειας Φύσσα για τα σημερινά επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ζητά να βρεθεί ο άνθρωπος που φώναξε πού είναι ο Παύλος σου τώρα;

Με μία μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για όλα όσα ακούστηκαν στη δίκη της Χρυσής Αυγής, τα οποία έφεραν στο επίκεντρο τη Μάγδα Φύσσα, θα απαντήσει η οικογένεια του 34χρονου μουσικού. Η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου έγινε αποδέκτης καταδικαστέων ύβρεων από το πλήθος των χρυσαυγιτών που βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα.

“Πού είναι ο Παύλος σου τώρα;” είναι η προκλητική φράση που φαίνεται πως ακούστηκε από το ακροατήριο, εν μέσω συνθημάτων τόσο των αλληλέγγυων όσο και των χρυσαυγιτών, οι οποίοι λίγο έλειψε να πιαστούν κυριολεκτικά στα χέρια.

Η ένταση αυτή, που είχε σαν αποτέλεσμα μερικές υλικές ζημιές εντός του κτιρίου καθώς κάποιοι αποφάσισαν να αδειάσουν στον προθάλαμο της αίθουσας το περιεχόμενο ενός πυροσβεστήρα, ήταν που οδήγησε στη διακοπή της δίκης για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο εκ των πληρεξούσιων δικηγόρων της οικογένειας, Αν. Τζέλης, δηλώνει σχετικά ότι αναζητείται τρόπος για να “διακοπεί η αυξανόμενη επιθετικότητα των Χρυσαυγιτών οι οποίοι αντιδρούν όλο και πιο έντονα όσο βλέπουν ότι η δίκη βαίνει εις βάρος τους”.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, πρόκειται να ζητήσουν από τις αστυνομικές αρχές να εντοπίσουν τον άνθρωπο που φώναξε στα πλαίσια της διαδικασίας του Αυτοφώρου. Μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο εντοπισμός του, αφού μέλη της οικογένειας Φύσσα βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα, είδαν το δράστη και είναι σε θέση να τον αναγνωρίσουν.

Αναδημοσίευση: news247.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια