Οι μπότες Ugg είναι πλέον παγκοσμίως γνωστές και πολυφορεμένες. Πολλές κοπέλες ονειρεύονται να τις αποκτήσουν.Αν είσαι μια από αυτές ξανασκέψου το. Οι μπότες φτιάχνονται από δέρμα νυκτερευτή και όχι προβάτου όπως συνηθίζουν να λένε στους αγοραστές. Οι εικόνες από τα παράνομα εκτροφεία στην Κίνα όχι μόνο είναι σοκαριστικές, είναι απερίγραπτες, τα ζωάκια γδέρνονται ζωντανά χωρίς κανένα έλεος αποδεικνύοντας ότι ο άνθρωπος είναι το χειρότερο ζώο.

 

* Το περιεχόμενο του βίντεο είναι πολύ σκληρό

 

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια