Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας
Προβολή του ντοκιμαντέρ «Μνήμες» και συζήτηση με το σκηνοθέτη

Η κινηματογραφική λέσχη Μεσοποταμίας διοργανώνει την Κυριακή 18/3, στις 19.45, στο σπίτι της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 Μοσχάτο, προβολή του ντοκιμαντέρ “Μνήμες” του Νίκου Καβουκίδη.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει υλικό από τα γεγονότα του 1936 και τη δικτατορία του Μεταξά, το έπος του ’40, τη γερμανική κατοχή και τον εμφύλιο μέχρι τις διώξεις που ακολούθησαν και τη Μακρόνησο.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το σκηνοθέτη.

Η σελίδα του event στο facebook

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X