Το ντοκιμαντέρ Black Snake Killaz προβάλλει αύριο στις 20.30 στα γραφεία της ΕΡΓΟΒΑ (Σκυλίτση 10, Εξάρχεια) η συνέλευση Κατάληψη ΕΣΗΕΑ. Θα ακολουθήσει μπαρ.

Το «Black Snake Killaz» είναι ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει την αντίσταση των ιθαγενών κατοίκων και των αλληλέγγυων ενάντια στον αγωγό «Dakota Access» στο Στάντινγκ Ροκ, της Βόρειας Ντακότα, στις ΗΠΑ. Η κάμερα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν ενάντια στην κατασκευή του πετρελαϊκού αγωγού, αλλά καταγράφει και τις λυσσαλέες προσπάθειες των αστυνομικών δυνάμεων, του στρατού και των μισθοφόρων της εταιρείας «Energy Transfer Partners» να καταπνίξουν την πολύμηνη αντίσταση για τη γη και την ελευθερία.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X