Προκλητική η στάση των συνηγόρων των Χρυσαυγιτών σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής μετά την φασιστική επίθεση της Κυριακής στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο Φαβέλα στο Κερατσίνι, όπου τραυματίσθηκε στο κεφάλι δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα η Ελευθερίας Τομπατζόγλου. Η Μάγδα Φύσσα στη διακοπή της δίκης αντέδρασε σε αυτή τη χρυσαυγίτικη χυδαιότητα. Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων Πολιτικής Αγωγής για διακοπή της σημερινής διαδικασίας και αποχώρησε.

Κατά την δεκάλεπτη διακοπή της έδρας η Μάγδα Φύσσα αντέδρασε έντονα εναντίον συνήγορου υπεράσπισης,όταν εκείνος έκανε αναφορά και για δικά τους θύματα δικηγόρους, αλλά και για τον χαρακτηρισμό «ατύχημα» για την επίθεση που δέχθηκε η Ελευθερία. Το κεφάλι της Ελευθερίας που έχει αυτήν την στιγμή επτά ράμματα ήταν απλώς «ατύχημα»… Το χτύπημα με σίδερο στο κεφάλι δεν είναι δολοφονική απόπειρα,είναι απλώς «ατύχημα»…

«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε, τους λέω ότι δεν τρομάξαμε, δεν φοβηθήκαμε, είδαμε για άλλη μια φορά την ανανδρία τους» η απάντηση της Μάγδας Φύσσα στις χρυσαυγίτικες επιθέσεις, όπως στη Φαβέλα, ενώ μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η μητέρα του Παύλου χαρακτήρισε σκόπιμη την επίθεση και αποκάλυψε ότι άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο του παιδιού της. Όπως καταγγέλλει, η επίθεση στο στέκι «Φαβέλα» συνέβη τη στιγμή που παρουσίαζαν τα αναγνωστέα έγγραφα από τη δικάσιμο των προηγούμενων ημερών.

Η ανάρτηση της Ελευθερίας Τομπατζόγλου:

«Σπάσατε λάθος κεφάλια»

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X