Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει το παιδί της; Πιθανότατα στα άκρα. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, η μητέρα φτάνει στο σημείο εκείνο όπου γίνεται αντικείμενο χλευασμού και περιφρόνησης, προκειμένου να προστατέψει το παιδί της.

Αυτή η ιστορία διαδραματίζεται στη μικρού μήκους ταινία που κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες στο διαδίκτυο και έχει συγκινήσει όχι μόνο τις μητέρες, αλλά σχεδόν όλους όσους την έχουν παρακολουθήσει.

Η νεαρή Jane προσπαθεί μόνη να μεγαλώσει το παιδί της, τη June, ενώ παράλληλα πηγαίνει σχολείο, όπου αποτελεί μόνιμο αντικείμενο σχολιασμού για τις συμμαθήτριές της. Η μοναδική βοήθεια έρχεται από τον δάσκαλο της μικρής της κόρης, ο οποίος γνωρίζει το “μυστικό” της και την πιέζει να το αποκαλύψει, προκειμένου να σταματήσει να γίνεται στόχος.

Η ίδια όμως αρνείται, λέγοντας ότι “Προτιμώ να μιλούν για εμένα, παρά για αυτήν”.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X