Το κύμα αλληλεγγύης για τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής συνεχίζει να φουσκώνει.
Αυτή τη φορά τη στήριξή τους δείχνουν οι κάτοικοι της Αμανής, στη Βόρεια Χίο, όπου διοργανώνεται μίνι πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5×5 για την ενίσχυση των πυρόπληκτων αλλά και για να πραγματοποιηθούν δράσεις πυροπροστασίας.

Έτσι, στα γήπεδα Βολισσού και Παρπαριάς το τετραήμερο 10 με 13 Αυγούστου θα διαγωνιστούν διάφορες ερασιτεχνικές ομάδες με το κάθε μέλος να συμμετέχει καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ για την οικονομική βοήθεια των πυρόπληκτων.

Αν παραθερίζεις στη Χίο ή αν μένεις εκεί, να μια καλή ευκαιρία να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου βοηθώντας παράλληλα και τη φυσική σου κατάσταση.

Πληροφορίες:

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια