«Ολα για μένα σε αυτήν την ταινία έχουν να κάνουν με την ένταση και το σασπένς, οπότε ήθελα να αφηγηθώ την ιστορία περισσότερο με τη γλώσσα του σασπσένς. Η γλώσσα της ταινίας είναι περισσότερο οπτική και σε οδηγεί σε μια προσέγγιση του να περιορισεις το διάλογο όπως έκαναν οι δημιουργοί της βωβής εποχής του σινεμά.»

Αυτά αναφέρει ο Κρίστοφερ Νόλαν στη συνέντευξη που προηγείται ενός βίντεο που μέσα σε λίγα λεπτά δίνει μια εικόνα του πώς θα έμοιαζε η «Δουνκέρκη» αν ήταν ασπρόμαυρη και βωβή.

 

Πηγή: Flix.gr

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια