Από την Ιταλία ως την Πορτογαλία, την Κίνα και την Δανία οι είσοδοι ορισμένων σπιτιών είναι ζωγραφισμένες με πανέμορφα και ξεχωριστά σχέδια που σε κάνουν να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε κάποιο φανταστικό παραμύθι.

Οι πόρτες των σπιτιών πολλές φορές δείχνουν πολλά περισσότερα για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, την ιδιοσυγκρασία του, την προσωπικότητά του και το γούστο του απ’ ότι ένα ολόκληρο το σπίτι. «Δείξε μου την πόρτα σου να σου πως ποιος είσαι» θα μπορούσαμε να λέγαμε για τις εισόδους των σπιτιών τις οποίες παρατηρούμε, χαζεύουμε και βλέπουμε καθημερινά, αφού μπαινοβγαίνουμε από αυτές δεκάδες φορές.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, παρμένες από διάφορα σημεία του πλανήτη, λουλούδια, γοργόνες,  έντονα χρώματα, ο μικρός πρίγκιπας, γεωμετρικά σχέδια, γραφίτι και ότι άλλο δεν φαντάζεται ο νους σου στολίζουν τις πόρτες μερικών σπιτιών. Παρακάτω μπορείς να απολαύσεις 26 πορτες που θα σου εξάψουν την φαντασία και που αναμφισβήτητα είναι και οι πιο όμορφες στον κόσμο.

 

1.Μπουράνο, Ιταλία

1 italy

2. Σάντα Φε, Νέο Μεξικό

2 usa

3. Κοπεγχάγη, Δανία

3 (2)

4. Μονμάρτη, Παρίσι

4 (2)

5. Βαλλορία, Ιταλία

5 (1)

6.Ραμπάτ, Μαρόκο

6 (1)

7. Βαλπαραΐσο,Χιλή

7 (1)

8.Ιαπωνία

8 (1)

9. Σεφσάουεν, Μαρόκο

9 (1)

10. Σανγκάι, Κίνα

10 (1)

11.  Σαρδηνία, Ιταλία

11 (1)

12. Πολένκα, Ισπανία

12 (1)

13. Φουντσάλ, Πορτογαλία

13

14. Σόχο, Νέα Υόρκη, Αμερική

14

15. Άγνωστος Κήπος

15

16. Τζάιπουρ, Ινδία

16

17.Tορόντο, Οντάριο, Καναδάς

17

18. Μπαλί, Ινδονησία

18

19. Πεδεμόντιο, Ιταλία

19

20.Πεκίνο, Κίνα

20

21. Μαϊάμι, Αμερική

21

22. Λισαβόνα, Πορτογαλία

22

23.Μεγάλη Βρετανία

23

24. Φες, Μαρόκο

24

25. Φουντσάλ, Πορτογαλία

25

26. Γερμανικές Άλπεις

26

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X