Τόσο η Μάρα Ζαχαρέα όσο και η Κάτια Μακρή εξανέστησαν χθες στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για το γεγονός ότι η υγεία είναι δικαίωμα όλων των ανθρώπων, είτε είναι από την Αλβανία, είτε από την Γεωργία είτε από οπουδήποτε αλλού.

Με ένα άκρως ρατσιστικό ρεπορτάζ το Star παρουσίασε χθες την εγκύκλιο Μηταράκη, με την οποία κόβεται ο ΑΜΚΑ ακόμα και στα παιδιά μεταναστών που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Οι δύο δημοσιογράφοι κατηγόρησαν μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι άνοιξε τις πόρτες των δημόσιων νοσοκομείων σε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είπαν μάλιστα με στόμφο ότι η κατάσταση ήταν «μπάτε σκύλοι αλέστε»

Δεν μας είπαν όμως ποιους θεωρούν «σκυλιά»; Τους μετανάστες;

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X