Το μήνυμα της οργάνωσης προς τον ΣΚΑΪ για την απεργοσπασία των δημοσιογράφων του καναλιού και τη στοχοποίησή της.

«Προς τους ‘αγαπημένους’ μας δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ που σήμερα (σαν καλοί απεργοσπάστες) ξεσάλωσαν εναντίον της ομάδας μας στο κεντρικό δελτίο: Δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. Τώρα ‘ζεστάθηκαν οι μηχανές’. Θα σταματήσουμε να τεμπελιάζουμε και θα αρχίσουμε κανονικά τις δράσεις. Και ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ για συλλήψεις ποινές προσαγωγές και δικαστήρια. Η ομάδα συνεχώς ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ».

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X