Νεκρή βρέθηκε η Yelena Grigoryeva την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site Fontanka, το πτώμα της βρέθηκε παρατημένο σε κάτι θάμνους κοντά στο σπίτι της στην Αγία Πετρούπολη.

Η Grigoryeva, που ήταν γνωστή για την ακτιβιστική της δράση υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων, φαίνεται να δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές ενώ η ιατροδικαστική εξέταση κάνει λόγο και για σημάδια στραγγαλισμού.

Μετά την κυκλοφορία της είδησης του θανάτου της, ο Dinar Idriso, ένας κοντινός της φίλος έγραψε στο Facebook ότι η Grigoryeva έχει υπάρξει θύμα επίθεσης στο παρελθόν ενώ το τελευταίο καιρό δεχόταν απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία δεν έχει επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του Idriso, ένας άνδρας έχει συλληφθεί ως ύποπτος.

Πηγή: Avmag

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια