Τραγωδία στη Ρόδο, στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων με έναν νεκρό και δύο άτομα σε σοβαρή κατάσταση εξαιτίας αναθυμιάσεων από αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Το περιστατικό συνέβη εντός οικίας στην περιοχή Αγ. Ανάργυροι της Ρόδου όπου διέμεναν τέσσερις Πακιστανοί.

Λίγο μετά τις 8 το πρωί, ο τέταρτος συγκάτοικός τους επέστρεψε από την εργασία του μαζί με τον εργοδότη του που αναζητούσε έναν από τους τρεις και τους βρήκαν αναίσθητους μέσα στο σπίτι με αναμμένο ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Ασθενοφόρα μετέφεραν τους δύο άντρες στο νοσοκομείο του νησιού όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο τρίτος είχε ήδη χάσει την ζωή του από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

Οι τρεις άντρες στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν τη νύχτα είχαν ανάψει ένα αυτοσχέδιο μαγκάλι εντός της οικίας με τραγικά αποτελέσματα.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X