Η Claire Foy, πρωταγωνίστρια της βραβευμένης σειράς του Netflix «The Crown» στην οποία υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ σε νεαρή ηλικία, είχε χαμηλότερο μισθό από τον συμπρωταγωνιστή της Matt Smith κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων σεζόν, σύμφωνα με νέα μαρτυρία από παραγωγούς της δημοφιλούς σειράς.

Οι διευθυντές παραγωγής της σειράς αποκάλυψαν αυτό το γεγονός όταν ρωτήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ στην Ιερουσαλήμ, αν ο Smith που υποδύεται τον νεαρό πρίγκιπα Κάρολο στις δυο σεζόν, πληρωνόταν περισσότερο από την Foy.

Οι Suzanne Mackie και ο Andy Harries γνώριζαν ότι ο 35χρονος Βρετανός ηθοποιός είχε μεγαλύτερο μισθό λόγω της φήμης του στη διάσημη τηλεοπτική σειρά του BBC, Doctor Who. Ωστόσο, οι ίδιοι δήλωσαν ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον και τις επερχόμενες σεζόν του «The Crown». «Στις επόμενες σεζόν κανένας δεν θα πληρώνεται περισσότερο από ότι η Βασίλισσα», είπε η Mackie στο κοινό.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια