Παρέμβαση στο εκλογικό κέντρο, όπου πήγε να ψηφίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο 1ο Γελ Περιστερίου, πραγματοποίησαν πριν λίγο μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τα μέλη του αριστερού κόμματος, παρότι ήταν περικυκλωμένα από εκατοντάδες νεοδημοκράτες, σήκωσαν πανό που έγραφε “Σε έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σε διώξουμε εμείς” και φώναζαν συνθήματα ενάντια στις δεξιές πολιτικές.

Στον αντίποδα οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας φώναζαν “Νάτος, νάτος, ο πρωθυπουργός”. Παράλληλα οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ μιλούσαν για απαράδεκτη κατάσταση, επιρρίπτοντας ευθύνες στην αστυνομία. “Κανονικά θα έπρεπε να του πουν χρόνια πολλά, ξέρουν ότι ο πρόεδρος γιορτάζει σήμερα;” σημίωσε ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X