Σε κίνηση που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση των φασιστών προχώρησε η δευτεροβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Ελευθερίας Κουμάντου.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής Δημήτρης Ταχματζίδης, ο οποίος είχε αντιδράσει στην εθνικιστική κατάληψη του 4ου Λυκείου στη Βέροια και στοχοποίηθηκε από χρυσαυγίτες, αντί να υποστηριχθεί από την Πολιτεία, πρόκειται να περάσει από Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη στάση που κράτησε.

Την ίδια ώρα μένουν ατιμώρητοι οι ακροδεξιοί που υποκίνησαν τις εθνικιστικές καταλήψεις.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια