Λίγες ώρες μετά τον σάλο που ξέσπασε από τη δημοσίευση στοιχείων ενός διαδηλωτή που συγκρούστηκε με τα ΜΑΤ από τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την οργισμένη απάντηση του Περισσού, ο βουλευτής «ξαναχτύπησε».

Ανερυθρίαστα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέκρινε τον εαυτό του με τον εμβληματικό ηγέτη του ΚΚΕ Νίκο Πλουμπίδη, εκμεταλλευόμενος τις σκληρές εσωκομματικές έριδες της εποχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε πολύ μικρό χρόνο «ζωής» αφού έσπευσε να τη διαγράψει λίγα λεπτά αργότερα, προφανώς αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της χοντράδας του.

«Ψιτ, σύντροφοι, να σας θυμήσω ότι και τον Πλουμπίδη χαφιέ τον είπατε», δηλώνει ο βουλευτής σε νέα του ανάρτηση, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε απαντήσει στη σκληρή ανακοίνωση του ΚΚΕ που του καταλόγιζε «χαφιεδικού τύπου δημοσιοποίηση».

Ο βουλευτής μάλιστα, για να δείξει ότι δεν έχει καμία μεταμέλεια για την προηγούμενη κατάπτυστη ενέργειά του, δε διστάζει να επαναλάβει τα αρχικά του διαδηλωτή που «κατέδωσε» ονομαστικά σήμερα το πρωί.

«Ο **** είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ως μέλος ΚΣ ΚΝΕ και υποψήφιος ΚΚΕ στη Θήβα. Τα στοιχεία του γνωστά, η φυσιογνωμία του επίσης και το πρόσωπό του σε κοινή θέα. Αντί λοιπόν να στοχοποιεί με αήθειες, το ΚΚΕ να απαντήσει: Διαψεύδει; Καταδικάζει; Επικροτεί; Τα άλλα είναι μπάλα στην εξέδρα», γράφει στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η αρχική ανάρτηση του Μπογδάνου με την οποία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και προσωπικά στοιχεία του διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που κλώτσησε τον άνδρα των ΜΑΤ στην πορεία του Σαββάτου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, τη στοχοποίηση του διαδηλωτή καταδίκασε και η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της κάνοντας λόγο για «βέλτιστες πρακτικές δωσιλογισμού».

*Από το Κουτί της Πανδώρας

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια