Φαίνεται πως οι δημιουργικοί μπαμπάδες ανά τον κόσμο, έχουν αυξηθεί. Ή τουλάχιστον έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη προβολή, λόγω της αυξημένης χρήσης των social media.

Μετά τον Jason Lee που σκηνοθετεί σε περίεργες πόζες τις δύο του κόρες, για να δείξει τις φωτογραφίες στην άρρωστη γιαγιά τους, ένας άλλος μπαμπάς, ο ιάπωνας Nagano Toyokazu δημιουργεί αστείες φωτογραφίες με μοντέλο την κόρη του. Η 4χρονη Kanna βέβαια, δεν βγαίνει απλές φωτογραφίες, όπως κάθε παιδί στην ηλικία της.

Μαζί με τον μπαμπά της σκηνοθετούν ολόκληρη σκηνή -πάντα στο ίδιο μέρος- επιστρατεύοντας παιχνίδια, στολές και μπόλικη φαντασία και ομολογουμένως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

kanna1

kanna10

kanna11

kanna12

kanna13

kanna14

kanna15

kanna2

kanna3

kanna4

kanna6

kanna7

kanna8

kanna9

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X