Γκρίζες Προσδοκίες

ΙΙ. Σκιές

 

Πάλι για λίγο πλανεύτηκες στο χθες

κι εγώ το σήμερα θρηνώ.

Το τρέφω μόνο από δυό θολές στιγμές

και εσύ μου λες να κρατηθώ.

Στο χθες σου υψώνονται σκιές.

Και εγώ πού να βολευτώ;

Με τις σκιές τόσο ψηλές

μοιάζω μικρή, πού να σταθώ;

Αδικημένη απ’ το ρυθμό.

Τις μελωδίες μου τις κλέβει αυτό το χθες.

Οι λέξεις δε μ’ αφήνουν να σου πω.

Και δε μ’αφήνουν να τολμήσω οι σκιές.

Μα είμαι αλήθεια και εγώ.

Ήμουν εκεί. Μου χαμογέλασες εχθές.

Ναι, είμαι μικρή, και ίσως τολμώ.

Μα δε σου αξίζουνε σκιές.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

About The Author

Η αγάπη της για τον κινηματογράφο την οδήγησε αρχικά στο τμήμα Τεχνών 'Ηχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο τμήμα Film Production του Πανεπιστημίου του Portsmouth. Ασχολείται επίσης με τη μουσική, τη ζωγραφική και την ποίηση και την κερδίζουν αμέσως τα ζώα, τα ταξίδια και τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Related Posts