Οι κάλπες έκλεισαν, τα exit polls “άνοιξαν” και τα Twitter και Facebook πήραν φωτιά! Η πρωτοφανής στα χρονικά εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, η σιγή του απερχόμενου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το λιποθυμικό επεισόδιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, οι ιπτάμενοι αναρχικοί και… άλλα πολλά.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων σήμερα έχουν δώσει ρέστα, με τις αναρτήσεις και τα σχόλια στα προφίλ να πέφτουν βροχή… Το 3pointmagazine κρατάει ανάποδα την ομπρέλα του και “ψαρεύει” μερικά από αυτά…

Απολαύστε υπεύθυνα!

 

 

 

 

Την ώρα που στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ γινόταν αυτό:

eklogiko SYRIZA ekloges15

H στιγμή της ανακοίνωσης των exit poll. Φωτογραφία από Reuters.

και αυτό:

eklogiko SYRIZA 2 ekloges15

Στο πάνω μέρος της πλατείας Κοραή, λίγα μέτρα πιο μακριά δηλαδή, συνέβαινε αυτό:

roussos

gap-pasok

 

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X