Καταιγιστικές εξελίξεις στο Mega μετά την αποκάλυψη πως ο σταθμός είχε… πειράξει το ρολόι της ΔΕΗ, λόγω της αδυναμίας του να πληρώνει τους λογαριασμούς. Η ξεφτίλα είναι μεγάλη και αποφασίστηκε να ληφθούν δραστικά μέτρα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να γίνουν αστραπιαίες κινήσεις, οι οποίες θα πείσουν τον ελληνικό λαό, πως πράγματι το κανάλι περνά δύσκολες ώρες και η «λαμογιά» με τη ΔΕΗ δεν ήταν από τσιγκουνιά, αλλά πως πράγματι υπήρχε θέμα επιβίωσης.

«Μαχαίρι» κόβονται λοιπόν, μέχρι νεοτέρας, όλες οι live εκπομπές του σταθμού που μέχρι σήμερα προβάλλονταν μετά τη δύση του ηλίου.

Ξεχάστε «Ανατροπή», «Οnline» και δεν ξέρω εγώ τι άλλο… Οι εκπομπές θα βιντεοσκοπούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ανοιχτούς χώρους με φυσικό φως και θα προβάλλονται το βράδυ «κονσέρβα».

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όμως, δεν μπορεί, ούτε να κοπεί, ούτε να βγαίνει μαγνητοσκοπημένο. Αποφασίστηκε λοιπόν να βγαίνει στον αέρα κανονικά από το στούντιο με ειδικές κάμερες νυχτερινής λήψης!

Είναι αυτές που φαίνονται όλα πράσινα και τα ανθρωπάκια κάπως ασπροκίτρινα… Τις έχετε δει σίγουρα σε ρεπορτάζ από πολέμους και φυσικά σε ταινίες.

Για καλή τύχη του σταθμού 2-3 «night vision» κάμερες είχαν ξεμείνει στα στούντιο του Mega μετά τον πόλεμο του Κόλπου. Για την ακρίβεια τις είχε ξεχάσει η Μαρία Καρχιλάκη φεύγοντας από το κανάλι, ενώ κάποιες άλλες έχει στην κατοχή του ο έτερος πολεμικός ανταποκριτής του σταθμού, Σωτήρης Δανέζης.

Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και αν μη τι άλλο θα τραβήξει το βλέμμα του θεατή που στην τελική έχει βαρεθεί να βλέπει τα ίδια και τα ίδια.

Για κακή μας τύχη, πάντως, το Πρωινό του Σεφερλή θα συνεχιστεί κανονικά από παραλίες και ξενοδοχεία. Από τους ίδιους ανοιχτούς χώρους θα βγαίνει και το πρωινό ενημερωτικό «Κοινωνία Ώρα Mega» των Καμπουράκη και Οικονομέα, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να ψάχνουν μαγιό.

Όλα αυτά φυσικά τη θερινή περίοδο που η μέρα είναι μεγάλη. Από τον Οκτώβριο που αλλάζει η ώρα, μικραίνει η μέρα και ξεκινούν οι βροχές, τα ζόρια θα είναι σίγουρα μεγάλα και ήδη κορυφαία στελέχη του σταθμού έχουν ξεκινήσει τις συσκέψεις για τη διαχείριση της κρίσης.

* Τη «Σαλαμάνδρα» του Σπύρου Πολυχρονόπουλου μπορείτε να τη βρίσκετε πλέον και στο facebook.

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια