Στέλιος Σαλβαδόρ & Μωρά στη Φωτιά Unplugged

Αθήνα // 25 Μάρτη

Σάββατο 25 Μάρτη 2017

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά κατεβαίνουν στην Αθήνα για μια μοναδική βραδιά διαφορετικής, ακουστικής προσέγγισης των τραγουδιών τους.

Το Σάββατο στις 25 Μάρτη, στο ΙΛΙΟΝ plus, το νέο συναυλιακό στέκι του κέντρου της Αθήνας, νέοι και παλιοί φίλοι του ιστορικού συγκροτήματος, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν με έναν πρωτόγνωρο τρόπο κομμάτια που αγαπήθηκαν όσο λίγα.

Μια ιδέα που από καιρό ταλαιπωρούσε το μυαλό του Στέλιου και όπως λέει και ο ίδιος ήρθε η ώρα να την πραγματοποιήσει. Μια ιδέα που δουλεύτηκε τώρα περισσότερο από ποτέ ξανά εν όψει αυτού του μοναδικού live. Τα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε εδώ και πολλά χρόνια θα αποδεσμευτούν από το beat και τις παραμορφώσεις και θα παρουσιαστούν γυμνά στα αυτιά μας. Οι ενορχηστρώσεις θα αναδείξουν τις μελωδίες τους και τα κριμένα μυστικά τους. Με ένα σχήμα που θα αποτελείται από πιάνο, ακουστικές κιθάρες, μπάσο και πνευστά ο Στέλιος και τα Μωρά θα μας δείξουν μια άλλη πλευρά τους.

Σάββατο 25 Μάρτη 2017
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 8 €

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδρικτώνος 17, Αθήνα 10434
Κρατήσεις – Πληροφορίες: 210 8824383
Facebook Page

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια