Μια αμήχανη στιγμή προκάλεσε ο πρώην πρωθυπουργός κατά την άσκηση των εκλογικών του δικαιωμάτων στη Νέα Ερυθραία.

Μπαίνοντας στο παραβάν ο Γιώργος Παπανδρέου προβληματίστηκε και παρέμεινε για λίγα δευτερόλεπτα και ξαναβγήκε χωρίς να έχει τον φάκελο στα χέρια.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την εφορευτική επιτροπή, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι δεν υπήρχε στιλό.

Εκεί τον ενημέρωσαν πως η διαδικασία δεν περιλαμβάνει σταυροδοσία, καθώς οι έδρες «κλείδωσαν» από τον α’ γύρο και η διαδικασία επαναλαμβάνεται για την ανάδειξη επικεφαλής δημοτικών/περιφερειακών συμβουλίων.

*Αλιευμένο από το alfavita

Το 3point magazine είναι ένα οριζόντια δομημένο μέσο που πιστεύει ότι η γνώμη όλων έχει αξία και επιδιώκει την έκφρασή της. Επικροτεί τα σχόλια, την κριτική και την ελεύθερη έκφραση των αναγνωστών του επιδιώκοντας την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Σε μια εποχή όμως που ο διάλογος τείνει να γίνεται με όρους ανθρωποφαγίας και απαξίωσης προς πρόσωπα και θεσμούς, το 3point δεν επιθυμεί να συμμετέχει. Για τον λόγο αυτόν σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, σεξιστικού περιεχομένου θα σβήνονται χωρίς ειδοποίηση του εκφραστή τους.

Ακόμα, το 3point magazine έχει θέσει εαυτόν απέναντι στο φασισμό και τις ποικίλες εκφράσεις του. Έτσι, σχόλια ανάλογου περιεχομένου θα έχουν την ίδια μοίρα με τα ανωτέρω, τη γνωριμία τους με το "delete".

Τέλος, τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του 3point.

Σχόλια

X